torsdag 27 december 2012

Så var julen över

 Så blev det en vardag. Och jag har packat ner alla julsaker och klätt av granen och slängt ut den. Låter stjärnorna hänga kvar i fönstret och lite varstans i vardagsrummet står det fortfarande en och annan hyacint och doftar ljuvligt. Och påminner mig om att julen och all dess ledighet inte riktigt är över än. Vi får lite till.Julen har varit precis så där mysig som jag ville. Bara varit med familjen och blivit lite extra varm av att se trollungen få vara med om sin första jul. Skrattat och undrat om det är möjligt att hon ska få så här många julklappar! Hon som nöjer sig med det prassliga pappret och det fina snöret. Underbara unge!!

Någon mer än jag som var sugen på apelsin igår kväll! :)

Idag fick vi veta att golvet har kommit till bygghandeln i stan och bara ligger och väntar på att Snickarn ska lägga det i huset! Det är ett furugolv som ska läggas i alla sovrum och målas vita. Det kommer bli så snyggt! Och oj vad nära det lät tills golvet är på plats men icke. Förs ska reglar, spånskivor och golvvärme dit men den som väntar på något gott. 


Nu ska jag fortsätta äta popcorn och dricka julmust framför "Min stora gala" tillsammans med sambon som nyss kom hem från affärn med en färsk inredningstidning. Så den ska jag glutta i samtidigt.
Onsdagsmys var det visst!

Nu har den åkt ut, vår fina gran!


Kram på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar