måndag 7 januari 2013

Bara en vanlig måndagJag är fånig. Men jag bara älskar allt med Trollungen. Som när hon äter blodpudding. Och har blodpudding överallt. Precis som andra bebisar också gör. Men ändå. Hon gör det. Skrattar och gör sina miner och bara älskar det. Och jag bara tittar och har aldrig sett något vackrare.
Kärlek. Det måste vara kärlek.

Så har vi haft måndag. Och jag är så där skönt måndagstrött ikväll och tänker vara det. Kickade igång ett 3-veckors program ur boken Bodylicous idag. Så PW i morse efter att Trollungen väckt oss 05.30 (gäääääsp). Och sedan en dag på jobbet och nya tjänsten vilket kändes så där bra som jag trodde. Är så nöjd med den och längtar lite till imorgon. Så nu sitter jag i soffan med Snickarn bredvid mig och tycker det är lite mysigt med vardagsmåndag igen. Trollungen sover sedan länge och vi går snart och gör detsamma. 

Bara vara lite mer måndagsslö i soffan.

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar