onsdag 2 januari 2013

Bara vara i fjällen

Hovärken, Lofsdalen
Idag satte vi på oss längdskidorna. Jag, syster och mamma. Och Loffe fick följa och som han älskar det. Han kutar och blir alldeles till sig. Vi andra konstaterade att konditionen inte är vad den borde och undrar hur vi tog oss igenom Tjejvasan för 3 år sedan! (Jajamen!! Den tog vi oss igenom!) Men trots dålig kondis; så härligt det är att vara på fjällen!! Vidderna, lugnet, fjälltopparna som syns åt vilket håll man än tittar. Ja. Det är ta mig tusan bra för själen att vara i fjällen.Vad händer i huset då! Ja, just nu inte mycket alls för Snickarn är ju också här!:S Men han skötte sig innan han kom och hade då nääästan reglat halva huset och imorgon åker han hem och ska fortsätta med resten så förhoppningsvis är det reglat och klart till söndag. Även fast det är en massa jobb kvar så känns det ju iaf inte allt för långt bort till det roliga börjar med inredning, så nu har jag surfat runt och letat inspo till badrummen. Två badrum ska byggas upp och det är lyxproblem de luxe! Kakel från topp till tå blir det. Det ska vara vitt. Med lite inslag av svart och grått. Det ska vara stilrent, rakt och enkelt. Inte massa krims krams utan det ska vara busenkelt att städa! Och sen till slut ska det in med en hel del personlig stil, känsla och smak så ska det nog bli lite mys och "eget" i det hela också:)

Det är ju jättesnyggt med mörkt fog runt kaklet. Tänk att "de gamla skolduscharna" skulle bli snygga!


Snyggt med armlampor som hänger över handfatet.Och det här handfatet är ju bara så snyggt och enkelt. Bara att hänga dit ngr snygga handdukar!
(Däremot tänk bort panelväggen)


Nej, nu måste jag koncentrera mig på Fjällbackamorden som går på SVT1. Så lutar mig bakåt i soffan, sippar lite rödvin (idag igen!) och en och annan godis på det. Livet i fjällen!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar