torsdag 3 januari 2013

Det bara skidas och badas!

BÖCKER!

Är lite av det bästa som finns nu för mitt lilla bus (som börjar bli väääldigt stor och är så nära att börja gå när som helst). Så vi läser böcker upp och ner, fram och tillbaka mest hela dagarna!


Så här står lilla bus och hänger med en bok.


Och visst är den bra!! Boken om Wilma:)Idag har vi skidat igen. Och idag fick även småtjejerna följa med i pulka och ryggsäck och Wilma sov så skönt i pulkan:) Ellen satt på ryggen och hade nog bästa utsikten. (Förutom när hennes moster stod på näsan och hon fick näsan i min nacke istället :S)


 Eller vad kan man säga om det här!


 Det var ju bara så vackert så jag fick inte nog av att klicka..


Därav detta "hur-fint-är-det-inte-på-fjällen-egentligen" bildmaraton! Och där far lilla Ellen iväg på sin mammas rygg. (och hon har blivit stor och tung hon med så det blev ett byte halvvägs)


Man får ju inte nog av det! Balsam för själen och tankarna.


Men nu så, nu är det slut på fjällbilder för denna gång!


Nu vankas det kex och ost hos oss. Finns det något godare att äta framför tv´n där det dessutom börja en bra film snart; Så som i himmelen. Har sett den förr men den är så bra så den kan ses flera gånger. Tillsammans med kex och ost. Och ett glas rött. Nom nom nom! 

Kram!

2 kommentarer:

  1. Såå fint ni har haft det. Hoppas allt gick bra på vägen hem. Väldigt roligt att du är igång med bloggen igen tycker jag! Kram hjärtat

    SvaraRadera
  2. Oj oj oj vilka vackra bilder du tar, och vilken härlig natur. Längtar norrut! :)

    SvaraRadera