lördag 26 januari 2013

EN VACKER PROMENAD


Lite IKEA fint!
Ni har säkert redan upptäckt denna porslinsserie PROMENAD som vi kan hitta i Kamprands stora hus i februari. Kommer vi nog kunna hitta på många fikabord i vår. Jag vill slå till på assietterna med luftballongerna. Tänker mig dem på ett snart kommande 1-års kalas. 

Och den här trotjänaren vill jag ha en till av. Vi har en svart och den är skön, snygg och mycket bra att ha när gästerna blir många. Men den här gången vill jag ha en brun. Den kommer göra sig så bra till det svarta, vita och smutspastellerna som ska in i huset.
Hej Lördag!Att få ett mess kan ju vara lite av det bästa som finns. Mitt i våran kaosmorgon så kommer det där raderna från hon i Australien som får mig att skratta högt. "kommer du ihåg...." Och jag blir påmind om en av de bästa kvällarna i somras. Hur kan jag inte komma ihåg. Och jag kommer under denna full-rulle-lördag att ha ett bubbligt skratt på gång hela dagen. För jag har bästa vännerna. Därför.


Nu stan, sen huset och senare 25-års fest.
Bara en bra lördag.

Kram på er!

1 kommentar:

  1. Ja, och snart är det dags för nya upptåg. Jag längtar mig blå efter dig!

    Tänk att Wilma snart ska ha 1-års kalas. :)

    SvaraRadera