tisdag 29 januari 2013

HUSUPDATEOch det blir golvupdate! 
Här är golvet som ska ligga i hall, kök och vardagsrum. (Det blir klinker på golvet en bit precis innanför dörren i hallen) Och som vi har funderat, tittat och diskuterat fram och tillbaka på flera olika alternativ och färger. Men till slut kom vi fram till att vi ville ha ett ljust golv för att huset i sig ska kännas så ljust och öppet som möjligt. Hall och kök är öppet och vardagsrummet ligger i anslutning så vi ville ha lika golv där på de öppna ytorna. 

Och för er nyfikna så är det ett vitlaserat ekgolv från Kährs.
Och här får ni en sneakpeak på köksluckorna också. (ursäka dåligt ljus på bilden :S) Vita klassiska från Storsjökök.

Vi känner oss redan jättenöjda och så ivriga att få göra klart nu!
Det här är mitt och Snickarns sovrum och rummet framför är vårt dressingroom. Här, och i de andra två sovrummen, har vi lagt ett enkelt furugolv som ska målas vita. Det kommer bli så snyggt och jag kan knappt bärga mig på att gå loss med rollen.


Och redan till helgen blir det rollerdans för mig och syster som kommer och hjälper mig.
Så vitt det ska bli!
Så skönt att känna sig frisk igen


  Så idag har jag och Wilmabus inte bara tagit mysiga tupplurer utan även byggt torn och lekt "jaga Wilma" tills hon kiknar av skratt. Vi har ätit mat, vegetarisk lasagne, och det var ju så gott så mmmmm. Och nu får det bli lite kvällsfika för att igen känna det där mmm va gott. För det var ju ett par dagar sen nu.

Kram på er!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar