tisdag 29 januari 2013

IDAG TAR VI FRISK LUFT

Här är ett litet kik på vårt sovrum där vi bor idag!


Där vi har en sänggavel made by Snickarn och likaså sängborden där han gjutit bordsskivan. Har gillat att det varit rätt avskalat och framför allt ljust.
Men nu har jag nya ideér till sovrummet i huset och då kommer inte den här sänggaveln följa med. Den ska få sitta kvar till de nya hyresgästerna:)
I huset tänker jag mig sovrum med en målad vägg bakom sängen. Åt de cement-smutspastell-grå hållet. Ni förstod va?;) De andra väggarna blir vita. Sänggavel kanske vi hoppar över helt. Tavellister på väggen, eller kanske en tavelvägg där snygga tavlor och foto blandas. En snygg stol. Travar av inredningstidningar. Färger i svart, vitt och jordnära färger som brunt och natur. Hej alla fina!!Inatt fick vi äntligen sova hela natten. I tre nätter har vi fått gått upp och ställt Tussan i badkaret, slängt sängkläderna i tvättmaskin och sedan lagt hos alla tre i vår säng. Lilla Tussan som står nakenfis i badkaret mitt i natten och bara skrattar när vattnet kommer.

Idag ska vi ta oss lite luft. Jag och Tussan har ju inte satt näsan utanför dörren sedan i lördags så det är på sin plats. En snabb tur ner till huset för att se golv som kommit på plats. Ska passa på att fota lite nu när det är ljust också.


He en fin tisdag!

Kram kram 


1 kommentar:

  1. Hallåååå! Vi vill ha sänggaveln!! Eller har ni gjutit fast den i väggen eller?? =)

    SvaraRadera