söndag 6 januari 2013

KALAS

Så var vi hemma från vårt Lofsdalen. En vecka som har varit helt underbart mysig och det blev blev en perfekt avslutning på min mammaledighet. För imorgon är dags att kliva in på jobbet igen efter 10 månaders mammaledighet!! (10 månader som inneburit bebis, ny tjänst och husköp och ändå undrar jag vart tiden tog vägen??) Att vara mammaledig är hur mysigt som helst men att få lämna över staffettpinnen till Snickarn (som ja, nu både ska snickra och vara pappa) känns bara bra! Så jag ställer klockan imorgon, (eller.. trollungen vaknade 05.30 imorse så kanske inte behövs..) tittar förbi mammaledig-mys-kläderna och klär på mig något mycket snyggare och börjar min nya tjänst med en bubblande sockerdricks känsla i magen. 

Yeeeaahh!
Bra känsla det!
Har fått fina rosor idag eftersom jag ju gått och blivit 1 år äldre:) Och det är nästan det finaste man kan ha på bordet;)
Har haft kalas idag. Och hur kan man inte älska kalas?! Det är så mysigt, gott och trevligt!! Men det här var ett sånt kalas där fokus låg på sällskapet och gofikat. Inte så mycket på vem som fyllde eller vad hon fyllde. Det var inte så viktigt längre på det här kalaset:P Så vi åt hallonmoussetårta. Pratade. Skrattade. Busde med Trollungen som tog sina första steg idag!! Jaaa! Hon släppte soffan och traskede 4 steg. Och blev i samma stund så mycket större. Vart tog min lilla bebis vägen liksom? Men oj va mammahjärtat svämmade över av stolthet!Hade gjort hallonmoussetårta som blev jättegod!! Min fina fina brorsson Nils var sjävklart här!


Nu tar jag söndagskväll och hoppas det går någon bra söndagsfilm. Och längtar lite till måndag.
Ja. Måndag imorrn. Nystart och det känns rart i hela kroppen.

Kram på er!

1 kommentar:

  1. Åh jag sitter här och får gåshud när jag läser! Så jäkla stolt över dig, Lycka Till imorrn (inte för att du behöver det!) och heja Wilma! Det var ju inte längesen hon var ett litet knyte.

    <3

    SvaraRadera