onsdag 23 januari 2013

LILLÖRDAGJaaaaaaaaaaa!!!

Säger som Busan! Jaaaa! För det är ju lillördag idag. Mer behövs inte för att bli glad. 


Har varit på utbildning i två dagar med jobbet. Och det var en riktig korvstoppning utbildning där det inte gick att nicka till. Är helt yr av all kunskap. Så med ett huvud som stämplade ut för längesedan har jag nu lekt med Wilmabus. Byggt koja, läst boken om Wilma säkert hundra gånger och dansat till musik. Hemma. Med min lilla skatt som får mig att bli hög av lycka. Men nu är hon nattad för ett tag sedan och jag har tänt ljus, fyllt på tekoppen stoppat om fötterna i raggsocker. Vi har -20 ute eller som kollegans dotter sa; "det är så kallt så snoret fryser". Och precis så kallt är det. Så jag håller mig inne. Väntar in min solskensvän som snart kommer och sedan vänta på Snickarn för att få en uppdatering om huset.

5 veckor kvar. Sen. Sen flyttar vi in.


Fin kväll på er!
Kram!

2 kommentarer:

  1. Söt-Wilma! Ska bli så kul att busa med henne snart.

    5 veckor, det är ju helt galet! Och jag kommer hem om 3,5, det är också galet!

    SvaraRadera
  2. Min älskade gullunge!! På måndag ska vi ha sååå skoj!!

    SvaraRadera