söndag 20 januari 2013

LITE KONST SKA VI HAJag har hittat konst till vårt vardagsrum! Jag vill att vardagsrummet ska ha en klassisk och elegant stil. Men ändå bekväm och avslappnad. Svart och vitt. Kanske ett glasbord (har hittat ett snyggt sidobord med glasskiva som skulle passa) Och då måste vi ha konst också. Fann en tavla hos en annan bloggerska och fastnade direkt. Så snygg, cool och fick mig att stanna upp. Och något sådant vill jag ha på min vägg. Det bästa med dessa tavlor är att det är målade av en Arboga tjej, Lisa Billvik. Känns jättekul att ha hennes konst hänga på min vägg:)

Här är bl.a. två av hennes tavlor. Hittade dem här!Hej vänner!Har precis tittat på Så ska det låta. Jag och Snickarn sjunger och nynnar om vartannat. Och då gör vi det hellre än bra så det är tur ingen hör oss:S Har varit full fart idag. En stund i huset och sedan var det 6-års kalas för Wilmas kusin Nils. Och han var så glad, hade varit pirrig heeeela dagen och frågat säkert hundra gånger "när kommer gästerna?" Goa Nils som nyss var så liten! 

Sen har vi bakat för imorgon vankas det kalas igen men då firar vi en annan kille;)


Så nu lite söndagsfilm och slå in paket!

Kram!

1 kommentar:

  1. Men jösses va fina!! Hade ingen koll på att hon var konstnär, skäms på mig! Och vilken meritlista sen då!! Det blir kanoners!! Ha så trevligt i morgon :)

    SvaraRadera