torsdag 17 januari 2013

Nu är jag på gång!

Bodylicious var det ja!


Jag har inte gett upp treveckorsschemat ur Bodylicious. Dock fuskade jag i helgen så igår tränade jag ikapp det jag skulle gjort då, så har haft en skön träningsvärk idag. Musklerna finns, om än gömda lång bort :SHej!

Ett inlägg idag med, känns bra i blogghuvet ;) Hihi! Det är torsdagkväll och jag har slagit mig ned i soffan. Tussan sover sedan länge så här är det tända ljus och myskläder som gäller. Torsdagmys de lux. Och en härlig imorgon-är-det-fredag-och-helg-känsla infinner sig. Även fast vi mest bara ska jobba i huset så ska vi väl hinna med lite fredagsmys också. 


Ser ni största felet i vårt vardagsrum idag? Den skriker att den inte passar in och vill inte finnas i vårt vardagsrum i huset. Den vill bara stå i tv-rummet så vi bara kan umgås i vardagsrummet. Så det viskar jag i Snickarns öra varje kväll och hoppas det går in tills vi flyttar;) 
Tulpanerna ja. De visar sin bästa sida just nu. Bara som det är.Ha en fin kväll!

Kram på er!

1 kommentar:

 1. Hej!

  Letat efter denna tv bänk!
  Visst är den från Ikea?
  Hittar den nämligen inte....har du något namn på den!

  Maila mig gärna!
  Pyret_91@hotmail.com

  Mvh
  Sanna

  SvaraRadera