tisdag 1 januari 2013

Nu börjar vi 2013!


GOD FORTSÄTTNING!!


Kusinbus

Jag har det så himla bra här i fjällen. Vi är här hela familjen och bara myser och gör det som faller oss in. Mest består dagarna av massa lek och bus med de 4 små trollungar som finns här. Det är helt galet vilket kaos det kan bli. Men ett härligt kaos. Vi äter alldeles för mycket. Tar promenader om vi får lust. Åker på skoterturer och imorgon blir det en tur på längd. Självklart har vi firat in det nya året med trerätters och skumpa till tolvslaget. Det är härligt och jag njuter av dagarna här innan vi beger oss hem till vardagen på lördag. 

 Golvet har belägratas av en go liten Ellen

Då det verkligen är dags att ta tag i allvaret igen. Uj uj uj. Dags att börja utnyttja träningskortet och handla hem massa goda nyttigheter till kylen. Fick boken Bodylicious i julklapp och där fanns en hel del inspiration. Så den ska jag slå upp på söndag och ta massa goda och nyttiga tips ifrån. 

och en busig liten Wilma

Men det var sen. Nu forsätter jag sippa på ett glas rött och läser en bra bok.
Semester. Och det är helt underbart ju.

Kram!

1 kommentar:

  1. UNDERBART! Och jag kan inte fatta hur stora tjejerna blivit. Så söta.

    Ser fram emot att höra recenssion om boken, jag vill också köpa den! Och nu ska jag snöra på mig träningsskorna för långpromenad. Puss

    SvaraRadera