lördag 19 januari 2013

PÅ DATE MED JOHNNY CASTLE
Go kväll vänner!
Vi har precis slagit oss ner i soffan med ett varsit glas rött. Mmm. Det är njutning. Möra och trötta i kroppen efter en heldags slit i huset. Så ikväll blir det movietime och det går ju en av världens bästa filmer på tv ikväll. Dirty Dancing (Ja Lotta, ikväll är det min tur:)) Ni hör ju. Det blir date med Johnny Castle ikväll. Och eftersom Snickarn är lika kär i den här filmen (Hmmmm) så går vi på dubbeldejt. Jag och Snickarn. Och Johnny och Baby. 

Bra kväll!

Innan filma börjar så ska jag bläddra i nya Elle som Snickarn kom hem med från affärn. Har redan skymtat massa bra inspiration till huset.


Förresten har det gått jättebra i huset idag. Snickarn och svärfar har satt upp en del av köket och jag och pappa har slitit med en envis tapet i vardagsrummet som skulle rivas bort. Har varit där hela dagen så har helt gått miste om den härliga vinterdagen vi haft. Det bet riktigt kallt i kinderna men när solen strålade så var det ju bara så friskt och härligt!! Hoppas jag hinner med en liten promis imorgon om det är lika fint då.


Ha en riktigt skön kväll nu!

Kramar!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar