måndag 28 januari 2013

PLANERA BADRUM


Idag har båda badrummen fått gipsade väggar och golvet är gjutet. Så nu är det inte mycket förarbete kvar för Snickarn innan det ska börja kaklas. Så nu räcker det inte att säga att jag vill ha det  vitt (om nu någon inte anande det), klassiskt och stilrent. (Kan få rätt många träffar på de orden :S) Första badrummet som ska göras är det som finns vid stora entrén och mest kommer användas av gäster. Det är lagom stort så där ska även badkar få plats (klart Tussam ska få plaska och leka i badet).  

Och jag skulle ju kunna gå helt crazy på ett heeeelt vitt badrum som det här! Skulle välja större plattor på golvet och även kunna tänka mig mindre på väggarna. Men tänk vitt vitt vitt. Med svarta inslag i rätt enkel inredningen. Känsla av lyx och modernt!
Det andra badrummet som kommer ha dusch ska få ett sådant här cementfärgat golv. Den här färgen ska även få vandra upp på en kortvägg har vi en idé om men då i Mosaik. Tror det bli snyggt eftersom duschen kommer finnas längs den väggen. I det badrummet blir det även mer förvaring av alla våra bra-att-ha-grejor-i-badrummet.

Så den här veckan måste vi komma iväg och titta och handla på oss kakel!Det har varit en slö dag men sjuklingarna är lite piggare. Myser med Tussan och försöker få i oss lite i magen. Det går bra än så länge, peppar peppar! Så hemma i morgon sedan har vi klarat 48 timmars regeln och kan gå till jobbet! 

Nu ska jag ta kväll i soffan!

Kram på er!

1 kommentar:

  1. Så. jäkla. kul det måste vara!

    1. Jag gillar det vita/grå överst! Tycker att plattorna på väggen var supersnygga, fin storlek.

    2. Gillar golvet som ni tänker, känns lyxigt! Hotellkänsla och det vill man ju ha. :)

    Åh, om 3 veckor sitter vi och pratar inredning i TIMMAR! Puss

    SvaraRadera