torsdag 10 januari 2013

SNART SNART FREDAGMan måste ju bara älska att fylla år!! Mitt firande verkar inte vara över än utan har fått förfrågan om vad jag önskar mig! Och det här armbandet som jag suktat, tittat och längtat efter länge vore väl på tiden att det blev mitt. (Fråga mig inte varför jag inte köpt det tidigare för det förstår inte jag heller). Så syster yster, du kan hälsa att det här kan vara något!HEJ VÄNNER!


Hade verkligen glömt bort hur fort veckorna gick när man jobbar. Redan fredag imorgon! (vilket känns ännu lyxigare nu när jag jobbar igen). Dagarna har bestått av jobb (där det finns hur mycket som helst att lära sig och hur kul är inte det), världens goaste unge som numera tultar fram till mig när jag kommer hem, träning efter Bodylicous-tre-veckors program (heja mig), och sen den dagliga uppdateringen från Snickarn (som jag möter i dörren när jag kommer hem när han är på väg till huset) om huset. Nu är det även isolerat och spånskivor lagda i vissa rum. (Heja Snickarn!!)

   


 


 

Så här såg huset ut när vi köpte det! Och uj uj uj vad jag tvekade på att byta ut det orangea badrummet:S Idag är iaf allt utrivet ner till betongplattan. Och ni ska få se i helgen hur det ser ut nu!


Nu blir det lite tid med Snickarn innan vi tar natt och laddar för fredag och helg!

Kram kram!1 kommentar:

  1. Mkt bra!! Det ska jag hälsa vidare =) Ja varför inte behålla det orangea!! Det skulle jag röstat för!!
    /Mia

    SvaraRadera