torsdag 31 januari 2013


TORSDAGSMYS Vart skar jag hitta ett sådant här snyggt skåp!


Jag blir tokig så snyggt det är med skåp! Och ett stort svart skåp med fönster på dörrarna är vad jag är ute efter! Har tittat runt lite bland auktioner men ännu inte hittat något. Färg spelar ju ingen roll för det är bara att måla. Och se så snyggt det här blev när det bara målades vitt invändigt på övre delen. Så får skåpet liv av allt fint man ställer på hyllorna och man kan "gömma" saker där ner istället. 
Ett sånt ska jag hitta. Bara fortsätta leta.


Gokväll!

Lång dag på jobbet. Så ikväll har jag satt mig i soffan, satt på mig raggsockor och lagt upp fötterna på bordet. Chaithe är upphällt i koppen och 70% mörk choklad med kokossmak finns på en armslängds avstånd. Mysigt! Och jag har en pirrande känsla i kroppen. Tre veckor kvar nu tills vi ska flytta in. Så mycket som måste bli klart. Bitar som ska falla på plats. Och det är en bubblande härlig känsla i hela kroppen. Jag kan knappt bärga mig. 

Bara tre veckor! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar