onsdag 16 januari 2013

Vart tog inläggen vägen?Som det här barnrummet går mina tankar kring Tussans rum. Det blir vitt golv och sedan ljust, pastelligt och något inslag av trä. Nu är ju det här ett gutterum men tänket, känslan. Ja, ni förstår.

Den här tapeten blir det. Som en saga, helt underbart mysig!

Och det här fina rådjuret får agera lampa vid sängen. Den här fina katten och fågeln ska få pryda väggen. Tycker om den här träbruna färgen mot den smutsturkosa. Perfect!! Lilla pippin är pricken över i:et.

Hur söt är inte den här! Tänker på min syster och får för mig att du bara kommer gilla den här. Det ledsna päronet som du kommer ta dig an och vilja ha i Ellens rum :)


Detta hitta ni hos Ferm Living, Mokkasin och ModelMini
Heeej vänner!Vart tog tiden och inläggen vägen? Så här var det inte alls meningen att det skulle bli, så bassning och bättring på mig! Dagarna har bara rullat på i världens fart och det innehåller jobb, Wilmabus och renovering av hus. Och det känns så spännande med huset och börjar även kännas lite nära, snart snart börjar det roliga. Det där som får det att krypa i fingrarna. Och hjärnan går på högvarv med olika ideér. Längtar! Att huvudet redan håller på att flytta märks här hemma. Ni vet hur det liksom stannar upp lite. Det blir varken några inköp eller lull lull med det jag har hemma. Tur att det finns tulpaner på ICA som piffar upp även det tråkigaste vardagsrum. Ska nog också handla hem fina pärlhyacinter till helgen också, hur vårigt och fint känns inte det!


Husupdate då! Golvet är reglat och isolerat. Det ligger spånskivor i de flesta rum och rörmokare är nu där för att dra in värmeslingor till golvet. Så bara rörmokare är klara så kan golven läggas. Jag har målat det mesta av taken vita så när det är klart går jag över till golv och målar dem när de är lagda. 


Nu ska sallad till matlådan göras sen blir det snart att stupa i säng.

Kram på er!


1 kommentar:

  1. Åh ja precis på pricken tänkte du nu. I samma veva som jag ser den tänker jag: Å den där hade ju jag velat haft i ellens rum =) Du känner mig du =)

    SvaraRadera