söndag 10 februari 2013


BARA VARA MED DEN BÄSTA LILLA MÄNNISKANIdag är det jag och Wilmabus hela dagen.
Har under de senaste dagarna varit alldeles för lite med Wilmabus. Missat hur hon helt plötsligt springhoppar fram istället istället för att gå. Ivrig till tusen, precis som sin mamma. Och jag har längtat så det nästa gör ont efter henne. Så idag är det jag och hon hela dagen. Hela långa dagen.
Och vi ska leka, packa de första flyttkartongerna och laga lunch till de duktiga karlarna som är i huset och tapetserar det sista som jag och Tussan ska gå ner och titta på i eftermiddag. Visa hennes nya rum och låta henne bekanta sig med huset. Som snart blir hennes nya hem.
Så det här är en njutningsdag de lux. Och jag och den bästa lilla människan har den tillsammans.


Livet är bra fantastiskt! 


Ha en fin söndag så ses vi senare!
Pssst! Hur kunde inte Anton går vidare igår! Ögongodis som verkligen kunde sin grej! Heja andra chansen säger jag!
1 kommentar:

  1. Hej!
    Ville bara skriva o säga att Wilma är ju så go o glad liten tjej man blir såå glad när man är med henne o jag har ju tur att hennes farmor hör av sig till mej så man kan få lite Wilma stund lite då o då.Massor av energi får man :)
    Ha det så bra kram o hälsa Tobbe :)/A-K
    SvaraRadera