söndag 24 februari 2013

BARA BADRUMBadkaret kom på rätt kom till sin rätta plats. Via badrumsfönstret (allt går ju bara man vill:)) och väntar bara på att jag ska ta premiärbadet! Och badrummet är lång ifrån klart men det börjar likna något iaf.
Och mitt i allt flyttbärande så kan jag inte låta bli att springa runt med lite blommor och annat lull lull för att få det lite mysigt.Som lite småhandukar och en orkideé på handfatet.
Badrumsmöbeln blev Hemnes från Ikea där vi bytt knopparna till andra handtag. Blev mycket bättre med dem tycker jag. Nu ska vi bara hitta rätt spegeln att ha ovanför. 


Badkaret står nu där det ska! 


Dessvärre har inte vi gjort det (morr, suck, stön, jag-orkar-inte-vänta-en-dag-till-snart). Men rörmokarna blev inte färdiga i fredags så värmen är inte påslagen vilket gjorde att den där mysigt sköna golvvärmen som skulle finnas i fredags istället fortfarande var en fryser-fötterna-av-mig känsla. Och utan värme flyttar vi inte in så istället har vi campat in oss hos mina föräldrar i ett par dagar. Heej fina ni!!

Det här med att flytta är ju inget man gör i en handvändning!? Hela helgen har vi hållit på från tidig morgon till sen kväll. Flyttar, städar och gör klart det där sista grejerna i huset. Och ikväll när jag sprang runt med mina blommor, mattor, kuddar och sånt där annat viktigt (som Snickarn undrade verkligen var nödvändigt just då, när vi ändå inte flyttat in än) kände jag bara hur bra vi kommer trivas där. Det kommer bli så där bra som jag tänkt. 

Huset alltså. 
Som snart är vårt hem.


Nu sova sova sova!


Kram på er!!

6 kommentarer:

 1. oj oj så fint det blev.. nej men va synd då hade ju varit något hihih
  kanske dumt om man badar och någon ringer på dörren hi hi

  jodå tack den har gått för fort .. din då ?

  SvaraRadera
 2. Wow så fint ni får det, är ju en dröm att få flytta in i ett nyrenoverat hus. Det roligaste är ju kvar, slutpiffet. Ha en bra start på veckan. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Så snyggt det blir.jätte fint med det ljusgrå golvet till det vita. Önskar dig en fin dag. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Jo men lite kan man väl få lulla runt och piffa lite, det tycker jag ;) man måste ju få bo-in-sig-känslan!
  Så otroligt fint ni har gjort!
  Ha en fortsatt härlig måndag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Men så fint det blir =) Och vilket härligt badkar, ja tack hoppar gärna i *hihi*
  Och piff och lite lull lull är ju så skoj!
  Kram och ha det fint!

  SvaraRadera
 6. men tänk så fint det blir när det blir färdigt då:)

  SvaraRadera