fredag 8 februari 2013


ETT RUM KLARTJakten på nya stolar
Är på jakt efter nya stolar kring matbordet. Och vill ju såklart ha hittat rätt innan vi flyttar ned så vi slipper flytta ned de gamla. Den ovan har jag sneglat på länge. (Och många andra:S) Tycker om att träbenen bryter av det vita, väldigt snygga och ligger högt på topplistan.Hej hej!


Här har vi nyss kommit hem från huset. Där vi (hmm, läs pappa och svärfar) har tapetserat klart vardagsrummet och jag har målat sovrumsväggen. Det blir så snyggt och det börjar äntligen synas hur det kommer bli. Jag längtar nu så jag nästan spricker lite till jag får börja inreda. Snart snart snart. 

Så nu ska jag fortsätta ha mysigt fredagskväll med Snickarn. Ett glas vin och prata om huset. Vårt hus. Jag dör ju lite vad bra det känns!
Kram på er!

3 kommentarer:

 1. Hallå! Får vi se lite bilder eller? Va spännande =)

  SvaraRadera
 2. Och jag längtar så jag håller på att spricka efter att få se allt! :)

  Åh, stolar, stolar, jag skulle kunna köpa hur många som helst. Finns så många fina (och dyra) Orginalet på de ovan är ju helt klart favoriter.

  xx

  SvaraRadera
 3. De där stolarna är jättefina!
  Kul att du kikade in hos mig, nu ska jag kika runt här hos dig :-).
  Ha en fin lördag! /Jennifer

  SvaraRadera