lördag 2 februari 2013ETT SNABBT HEJ
Målat lager 2
Nu har jag målat golvet en andra gång och nu med "riktiga" färgen. Kommer behövas två lager till tror jag men känner mig redan så nöjd. Det blir så vitt och fint.Har varit i huset på förmiddagen och är nu hem och byter om för nu väntas det kalas för mig och lilla Tussan. Min mormor fyller år och då kan man vänta sig ett stort gofike bord. (och dessutom mätt så jag nästa spricker känsla på vägen hem:S) Så iväg och hämta lilla W som varit hos mormor och senkalas då vi också laddar för "Mellokväll" som börjar kl 20. Det är ju något jag inte riktigt kan låta bli att titta på!

Fin dag på er!1 kommentar:

  1. Ser redan så vitt ut som det kan bli.. Skitsnyggt! Hur tänker ni kring fönstren, ska det bli vita eller svarta snickerier? Puss

    SvaraRadera