onsdag 6 februari 2013


FÖNSTERMÅLNING  Nu ligger det klinker på golvet i hallen

Och det blev som sagt grått och ska bara fogas sen är det klart! (Och får jag bara moppa bort smutsen så kommer det synas ännu bättre vad snyggt det blev:))Hallen vid stora entrén är stor och luftig. Och härifrån sett ser ni ena badrummet till höger och sedan de två mindre sovrummen till vänster. När vi väl kommit på plats och gjort klart de stora projekten så ska även dörren få sig en omgång av målarn:)
Gokväll!!Vilket vinterland vi fått! Hur mycket snö som helst! Har nyss kommit hem från huset där jag grundat "smygarna" på fönstrena. (Resten kommer jag måla när värmen kommit och jag kan ha fönstren öppna) Och att måla fönstren är lite som att måla tak. Suck, stön, pust. Och dessutom vääääldigt pillrigt. Alltså inte nå kul. Men jag målar på och tänker att på fredag, då börjar vi med tapeter. Och det är ju hur kul som helst jämfört med måla fönster! 

Nu in i duschen och skrubba bort färgen.

Kram på er!!


1 kommentar:

  1. Va skönt med en sådan stor och rymlig hall!! Dörren blir vit eller svart? :) Har ni fått in en kaffebryggare än? Jag förstår att ni jobbar ars*et av er på helgerna, men om ni har möjlighet så kommer vi gärna över på en snabbtitt. Det blir ju så fiiiiiint!!

    SvaraRadera