söndag 10 februari 2013

HAFT SKÖNASTE SÖNDAGENVi har haft pannkaksfest! Efter en lång och skön promenad ner till huset fick det bli pannkakor när jag och Wilma kom hem. Och det är ju så gott! Till mig med keso och hallon och lilla Tussan fick sylt och grädde såklart
Och det fick bli på nya assietterna som köptes  i helgen. Dom som är gjorda av en gammal klasskompis till mig, Malin Åkerblom, och det känns ju extra roligt:)
Någon som älskar pannkaka:)Hejsan (seeen) söndagkväll!

Jag och Wilmabus har haft mysigaste dagen. Och jag kan ju inte få nog av henne. Men nu har vi lekt, busat och myst. Och vi har packat klart tre flyttkartonger, som känns som tre av typ hundra till.. Men det är en start i alla fall.

Nu blir det duschen sen lägga huvudet på kudden efter en mysig kväll med min solskensvän!


Kram på er!1 kommentar:

  1. Snart kommer jag och hjälper till och packar, vi gör ju det så bra tillsammans. :)

    Vilken mysdag! Sov sött!

    SvaraRadera