söndag 3 februari 2013

MYSIGA SÖNDAGKVÄLL
Jag måste slå ett slag för appen Livet Hemma som Ikea har. Den gillar jag och man kan få mycket ideér och tips på DIY. Jag kommer definitivt att köpa mig spegeln Kolja som jag hänger upp med ett svart tygband. Snyggt och ganska mycket billigare än den dyra variante:S


Gokväll!

Har nyss landat hemma efter en lång dag med massor av produktivitet!! Jag har målat golvet ännu en gång till i eftermiddag. Så nu tror jag väl att det ska räcka. Stooooorshoppat kakel och klinker (tack syster för hjälpen:)) till hall, kök och båda badrummen så nu klinkar Snickarn hallen i Huset. Och jag tror faktiskt jag hittade klinker som nästan känns perfekt till hallen. Hann se första raden och snyggt blev det! Har också beställt tapet till lilla Wilmas rum och det blev tapet från FermLiving som är som en söt saga:) Beställde den från Ellos så fick utnyttja ett fint erbjudande också och det är ju inte fel!


Nu väntar jag in Snickarn och sen blir det söndagsfilm i soffan.

Fin kväll till er!

1 kommentar:

  1. Ni är så snabba ju! Och jag är SÅÅÅÅÅ nyfiken! Måste komma över så fort jag landar i Arboga känner jag :)

    SvaraRadera