måndag 4 februari 2013


12 NYANSER AV GRÅTT

Grått. Det är det jag vill ha på väggen i sovrummet bakom sängen. Och Alcros AD Grey är fina allihopa. (För att inte tala om namnen om man nu kan bli lite småkär i färgnamn:S) Så idag har jag tagit hem prover och testmålat på väggen. Och grådis (som inte är så mörk i verkligheten) ligger väldigt bra till. 


Hej svejs!


Vilket snöväder vi har fått! Det har snöat och varit riktigt busigt! (Så de här vårkänslorna lägger vi på hyllan ett tag till). Idag har jag vart och beställt tapeter till huset och de kommer hem till helgen så det blir en tapetserarhelg den här veckan! Tjooo va kul!! Innan ska bara fönster målas vita (japp, bort med träfärgen och dit med ny vit fräsch färg) och helgens spackling ska slipas. 


Nu ska fortsätta leta efter den rätta gråa!
(om jag inte redan funnit den i grådis:))
5 kommentarer:

 1. Om vi ska gå på namnen så låter ju rökgrå otroligt mysigt. Kan se dig och Tobbe i sängen med varsin cigg! Å det gör absolut ingenting för ni har ju redan en rökgrå vägg =)

  Nä men seriöst så röstar jag namnmässigt på fjäder eller silverpil. Men grådis var fin i färgen!

  Lägg upp bilder på hallen =)

  SvaraRadera
 2. Just det grattis lilla tussan på 11månadersdagen!!

  SvaraRadera
 3. Vad är det för tapeter ni ska ha i vardagsrummet då? Jag röstar för rökgrå i sovrummet med grådis som fondvägg :) Scnyggt!!

  SvaraRadera
 4. ..och jusst ja.. Grattis Wilmabus!! ;)

  SvaraRadera
 5. Hahaha, älskar Johannas kommentar!

  Håller med om namnen, du kan ta vilken som helst utom Pigeon Grey, jag hatar duvor. Vad ska ni ha för färg på de andra väggarna? Vita?

  Puss

  SvaraRadera