onsdag 20 februari 2013


NOT SO FANCYSnickarn har fogat i badrummet. Klassiskt grått blev det. Idag står där också en toastol och badrummöbel med handfat. Och vatten rinner i kran. Bara det liksom.
Det här med att renovera, packa och flytta är verkligen inte glamoröst. Så jag fortsätter bjuda på bilder där kakel, klinker, golv, tapeter och andra oglamorösa saker tar upp all plats. Not so fancy, jag vet. Men snart bli det annat. Snart snart!


Så nu fortsätter jag packa lådor. Tjoho!


Stor kram till er!!Pssst... jag har hittat skåpet! Ett stort skåp med fönsterdörrar som jag ska måla svart. Och det kommer bli så bra!


5 kommentarer:

 1. Flytta alltså, man tror det ska gå så smidigt och så är det alltid hundra gånger värre än vad man minns det som.. Hehe, men lycka till :)

  SvaraRadera
 2. oj men va kul med renovering . kommer bli så snyggt :)

  hi hi gör inget om det inte kommer med sen så gick det så ja hittade dej me :)
  hoppas din dag varit bra . Här ok men nu huvudvärk förmodligen av trötthet bara :) kram

  SvaraRadera
 3. Hej och tack för din fina hälsning hos mig!
  Har kollat lite på er renovering. Härligt att kunna riva ut allt och börja om. Vi har också helrenoverat ett hus en gång, och byggt två (!) hus, så man har lärt sig en del genom åren ;)
  Ha en fin torsdag! Hppas vi "ses" igen ;)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 4. Det är mycket jobb med renovering men det är så kul när det är klart. Något att se fram emot. Ha en fin dag.Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Vilket spännande projekt ni har! Kul att hitta in till dig också. Nu har jag lagt mig som följare här. Svart skåp är så snyggt, funderar på att måla om vårat också. Kram Nilla

  SvaraRadera