lördag 2 februari 2013


NU BLIR DET MELLO


Nu har vi kalasat hela eftermiddagen

Och jag kan ju inte riktigt förstå hur stor Wilmabus har blivit (fast ändå fortfarande så liten), tultar omkring hela tiden. Här kollar hon runt lite hos min mormor och morfar som hade massa spännande saker att röra!Och som vi fikade. Hos mormor blir det alltid på finfinporslinet (precis som det ska, är det kalas så är det ju) och det kanske är därför det smakar lite extra gott. 


Men nu har vi kommit hem och nattat lilla Wilma. Jag har krypit upp i soffan och väntar på Snickarn som fortfarande är i Huset där han har varit hela dagen. Han har förberett för att lägga klinker i hallen och nyss när jag pratade med han så la han golvet i vardagsrummet. Är han inte duktig så säg. Min Snickare. 

Men nu blir det soffmys med ett glas rött och lite tralalalala till första deltävlingen i Melodifestivalen. 


Ha en fin lördagkväll!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar