tisdag 12 februari 2013


NU RÄCKER DET VA?
Min lilla snorungeMin lilla snorunge. Som blivit av med värsta febern. Men gått runt med en trogen elva under näsan hela dagen. Så det blir nog en natt till när hon får ligga riktigt nära mellan oss. Jag tycker det räcker med snö nu! Det kan väl i alla fall sluta snöa så det som ligger på backen har en chans att smälta bort snart! Nu vill vi ju ha härliga vårtecken:) Riktigt busväder har vi i alla fall haft hos mig idag, snöat åt alla håll och varit väldigt grått och trist.

Ni missade väl inte att det var semmeldag idag? Det gjorde inte jag och mitt jobb! Så den här morgonen gjorde det inte så mycket att jag försov mig lite:S och hoppade över frukost för väl på jobbet fanns det semlor! Så efter en mumsigt god semla var jag så mätt så hade gärna lagt mig raklång i soffan!

Nu ska jag glutta på Wilmas tapet och tavlan från Artelleriet som jag hämtat idag.
Klickshoppa måste ju vara det bästa. När paketen kommer är det nästan lite som julafton.


Kram på er!! 

2 kommentarer:

  1. Godmorgon! Så söt *hihi* Trist när de är sjuka. Här tror jag minstingen börjar bli sjuk! Känns varm och är alldeles gnällig! Kram och krya på er...

    SvaraRadera
  2. O hit hittade jag, mysigt. Trist när barnen är sjuka, mina killar är stora men ligger däckade i influensa, inte kul det heller. Oj en fin tavla från Artelleriet, spännande. Ha en härlig dag. Kramisar Tina

    SvaraRadera