måndag 18 februari 2013PACKA KLICKA PACKAOch jag måste ju bara ha världens bästa packhjälp

Och hon är sitt vanlig Wilmabus igen. En snorig och hostig sådan. Så vi packar. Jag packar i och hon packar ur. Och sjunger och dansar till Pippisånger. Klappar oss på magen och hon tjuter av skratt. För den har vi hittat, världens sötaste lilla Wilmamage.

Ja, allt är sig likt igen. Lilla bus är tillbaka.Hej ni!!

Har ni också märkt att det ljusnar ute? Det finns ett slut på det gråa och mörka och det kommer faktiskt bli vår i år igen:) Känns inte det bra så säg!? 

Här hemma forsätter vi att packa. För på fredag är det tänkt att vi kör en flytta ned allt och töm lägenheten dag. Så jag försöker vara duktig och rensa och slänga. (för ju mindre det är att packa upp desto mer nytt måste jag ju fyller på med;) eller hur?) Det är ju så tråkigt att packa upp sånt man vet att man ändå bara ställer in i ett stängt skåp. 

Och Snickarn har åkt iväg med bror min för att köpa badrumsmöbel och toastol (badkar är beställt) så kan rörmokaren installera det imorgon. Så nu ska vi nog ha toa att gå på när vi flyttar in:S Så bara lite värmer som fungerar också så ska vi nog kunna flytta in oss också i helgen! 

Så nu ska jag nog banne mig ta och klickshoppa lite. 
Klick, klick!

Ha en bra kväll!!

Kram

3 kommentarer:

 1. Godmorgon =)
  Härligt att ni är pigga igen.
  Vad skoj att flytta, eller ja, själva flytten är inte skoj men sen, att få inreda igen *jippie* Det är skoj =)
  Kram och ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Världens sötate packhjälp måste det vara. Hoppas du fick klickat hem något fint. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Men så roligt att det närmar sig så och vilken otroligt söt packhjälp du har :). Lycka till med packandet och rensandet.
  Kram Jennifer

  SvaraRadera