onsdag 13 februari 2013

REDAN ONSDAGOch eftersom det envisas med att vara snöigt och kallt och jag är en riktigt fryslort så är jag glad att köpte mig ett par Sorel kängor innan jul. Jag fryser aldrig i dem utan dom är bara varma och sköna!Hej hej:)


Det blev onsdag. Och jag pussar lite extra på Wilma som kommer sova när jag kommer hem. Ska på middag med jobbet ikväll och avtacka en kollega som slutar. Och är inte trerätters och lite surr med kollegorna på jobbet så vansinnigt trevligt så säg!? På en lillördag också! 


Ha en fin onsdag!!

KRAM2 kommentarer:

  1. Ett par sköna kängor är ju bara så bra att ha i detta vinterland :).

    Hoppas att det blev en bra middag och ha en fin helg! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  2. Kul att du tittade in till mig! Så fint hem ni har, spännande att renovera ett helt hus.
    Stackars liten som fått lunginflammation hoppas hon kryar på sig och att ni haft en bra fredagskväll ändå! Fortsätter att kika in här, kram Suss

    SvaraRadera