söndag 3 februari 2013

SÖNDAG OCH DET INNEBÄR HUSJOBBVilken snygg hallSenare idag ska jag åka och köpa klinker som ska ligga i hallen. Och jag har tänkt mig ett grått liknande dettta som jag hittade på hemnet. Denna hall är ju bara så snygg och tänker plocka flera inspotips till vår hall.
Hej härliga söndag!!

Har redan varit nere i Huset. Det är så härligt väder ute så jag passar på att andas in några extra andetag när jag är på väg till och från huset. För så mycket mer uteluft än så bli det inte idag. Har målat en vända till på golven. Och vilken skillnad det blir. Även fast det ser vitt och täckt ut så behövs det ett par lager till för att få bort det matta och istället få ett blankare golv med mer liv i. Så det blir ett lager till ikväll.
Golvet i vardagsrummet blev ju lagt av Snickarn igår och det blir så fint!! Är så nöjd med valet!

Kan ju inte riktigt förstå att jag om bara tre veckor kan tassa omkring barfota här och känna golvvärmen under fötterna. Längtar längtar!!Nu blir det att skjutsa lilla W till sin mormor och sedan ner och agera spacklare i kök och allrum.
Wilmas mormor och farmor är guld värda när vi jobbar så mycket i Huset. Hon kan inte ha det bättre och vi är glader flera gånger om åt alla hjälp vi får:))


Ha en skön söndag och ut i friska vädret!!

Hörs senare!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar