tisdag 5 februari 2013

TAPETER VAR DET
Jag hade ju bestämt tapeter igår. Eller iaf till 95%:S Vitt blir det i vardagsrummet och mest vitt i kök, allrum och hall. Men tänkte bryta av med en annan tapet på väggen vid matbordet. En som hade mönster och färg men på ett diskret och behagligt sätt. Bara vitt kan lätt bli platt och opersonligt så en tapet där kommer sätta lite prägel på hemmet och göra det lite varmare. Och när jag hittade den här fastnade jag direkt. Mönstret är snällt men ändå lite kaxigt och färgen är ljus och fin.

Vad tycker ni?Här har ni den på väggen hemma hos en mycket duktig inredare. 
Så nu ska jag ha den här på näthinnan ett tag till bara innan jag bestämmer mig.


Ha en fin dag!! 

   

3 kommentarer:

 1. Hej F!

  Nu vet jag inte ens om detta inlägget syns, jag ligger uppenbarligen en hel del efter. Men, jag bara måste få säga.... älskar tapeten!
  Och erat svarta skåp!
  Man skulle kunna säga att jag är lite smått förälskad i hela stilen i ert hus, ni (du?) har gjort ett fantastiskt jobb med inredningen!
  Det är en fröjd att surfa in och följa din blogg, som värsta bästa inredningstidningen för mig. :-) Tack för fin inspiration.

  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linda!! Och tack för din fina kommentar!! Blir så glad och lite generad om kinderna;) Jag tycker det är så kul att inreda och piffa hemma och blir så glad om jag inspirerar andra också. Och du gav ju bästa betyget:)
   Tack snälla och varmt välkommen till mig:)
   Kram och mysig kväll till dig! /Fredrika

   Radera
 2. Hej Linda!! Och tack för din fina kommentar!! Blir så glad och lite generad om kinderna;) Jag tycker det är så kul att inreda och piffa hemma och blir så glad om jag inspirerar andra också. Och du gav ju bästa betyget:)
  Tack snälla och varmt välkommen till mig:)
  Kram och mysig kväll till dig! /Fredrika

  SvaraRadera