tisdag 5 februari 2013

TAR EN LITEN HUSPAUS
Bara lite svenskt tenn


Jag borde leta efter rätt badkar till badrummet. Borde också hitta ett snyggt handfat. Och en badrumsmöbel om vi nu inte känner att vi vill ha handfatet på golvet. Borde också kolla upp vart vi ska få bänkskivan vi ska ha i köket svart (svågern skulla jag ringa om det ja) och bestämma vad vi ska ha för diskho. Och jag borde verkligen bestämma mig för vilken tapet som ska sitta på väggen vid matbordet eftersom jag nu inte är helt hundra på den i förra inlägget. Jag borde alltså gör hundra andra saker än att sitta i titta på den här dövackra vasen från svenskt tenn. Men den vet jag att jag vill ha. 
Och dessa underlägg, också från svenskt tenn, vet jag också att jag vill ha.

Hej på er!


Tisdagkväll och jag har hela soffan för mig själv. Snickarn spelar match och Tussan sover. Det var en trött liten hjälte jag hade här hemma så hon somnade på stört. Så ikväll blir det flera koppar chaithé och en massa måste-ha-nytt-och-fint i garderoben let. Att köpa hus och renovera det som vi vill ha det är lite av det roligaste projektet jag gjort men visst längtar jag till vi flyttar in och inte alla dygnets timmar består av "huset". Tänk bara att få visa er något annat än golv, tapeter och kakel:P Så jag tar en liten liten paus ikväll och laddar för kommande kvällar som kommer bestå av fönstermålning, slipning och tapetsering. Men snart, mycket snart är vi i hamn.Ha en finfin kväll!!KRAM


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar