fredag 8 mars 2013

DET HÄR MED ATT VARA MOSTERTill en skön liten Ellen


Ibland när jag sitter i köket och redigerar kort på kvällens senaste timmar, då jag mellan Snickarns snarkningar hör Tussans tunga andetag och hennes tuttandes när hon hittar nappen, så kommer det där bilderna fram. Som värmer ända in i benmärgen så det nästa bränner lite i ögonvrån. 
Alltså känslan. Att vara moster.
Är som mjukaste bomullen lindad runt mig.Ha en riktigt finfin fredag! 
Ses senare

Kramar!

2 kommentarer:

 1. Så fint skrivet! En dag men inte ännu så kommer jag att bli faster och då hoppas jag få känna samma känsla som dig :)
  Hoppas att det var en trevlig shopping tur med mannen!
  Ha en go fredag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder, men de på båda kusinerna är oxå helt ljuvliga, förstår att ditt hjärta smälter. Jag är faster o älskar att ha mina älsklingar hos mig. Njut fredagen vännen. Kramisar Tina

  SvaraRadera