tisdag 5 mars 2013

DET HÄR MED TULPANEROch vårblommor överhuvudtaget!

Hur kan man bara inte älska dem!? Och nu när vi bor i hus kan jag ju gå helt bananas för nu finns det minsann plats att fylla upp. Det är ju så fint med dessa blommor och vårkänslorna får sig en extra kick!

Så jag har prytt huset med tulpaner, påskliljor, pärlhyacinter och hortensior. Och så lite videkvistar och körsbärskvistar på det.

Gått helt bananas som sagt!


Hej på er!

Så har vi haft tisdag. Och jag har jobbat och sen busat runt med Wilma. Och Snickarn har varit till bygghandeln. Så nu borras det och skruvas för fullt inne i vårt blivande dressingroom. Äntligen byggs det garderob till oss (det här med kläder i påsar och kartonger är ingen hit, tro mig). Så bara jag hör borren tystna så kan jag packa upp kläderna på hyllor!
Bra tisdag det här! 


Ha en fin kväll!

3 kommentarer:

 1. jobbigt att bo i kartonger men sen blir det fint.
  Åh så ja me vill bo i hus . vi bor å trångt.
  Försöker ändå att ha plats till blommor som livar upp allt liksom

  SvaraRadera
 2. Fint med spräckliga tulpaner. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Åh så härliga bilder! KRAM Petra

  SvaraRadera