onsdag 20 mars 2013

EN DEL AV WILMAS RUMOch idag har vi äntligen byggt ihop byrån vi köpte i helgen! Och visst är det bra med det små lättpackade paketen man får med sig från Kamprands stora hus!? Tills man kommer hem och inser att man ska bygga ihop det själv. Men efter ett antal skruvar och en och annan svordom så står den på plats i Wilmas rum! Och det blev så bra! Slukar massor, både kläder och leksaker, och fin är den ju också!


En vitlaserad Hemnes blev det!
Som Wilma är nöjd med för det är lätt att öppna lådorna själv! 
(och dessvärre lätt att klämma de små fingrarna..:()Gokväll!

Så skönt att känna sig frisk! Och snart har jag även klarat den där "48 timmarsregeln". Så nu laddar jag för två dagars jobb och sen tar jag påsklov. Ett långt härligt påsklov i fjällen och jag längtar så jag knappt kan bärga mig. Jag och syster tar med oss två underbara tjejer till Lofsdalen på fredag och vi fnittrar redan när vi messar och försöker få ihop någon form av planering av helgen. En hel helg ska vi ha och vi ska stå på skidor, gränsla skotrar, sitta med näsan mot solen, bada tunna, dricka gott och prata tills vi somnar. 
Det kan bara bli bra det här.


Nu ska jag som äntligen fått kanaler snart se Greys Anatomy. Gillar den serien fortfarande fast det börjar bli en riktig långkörare!


Ha en fin kväll!

Kram!5 kommentarer:

 1. Så fina bilder! Byrån är verkligen fin.

  Ja nog är det skönt att känna sig frisk och så härligt att ett härligt påsklov att se fram emot. Åka till fjällen med tjejkompisar låter underbart!

  Ha det bra! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Åh, va fint rum Wilma ser ut att ha!
  Skönt att du är kry igen... Fjällentur låter inte helt fel!
  Kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Åh, va avis jag blir! Vill också åka på roligheter i fjällen, barnfri :) Men jag ska på ettårskalas hos brorsonen så jag får nog en rolig helg ändå ;) Have fun, och va rädda om er. Kram Ps, jättefin byrå!

  SvaraRadera
 4. Härligt att du är frisk nu när du har en rolig tjejhelg att se fram emot :) sådana helger behövs ibland!
  Vad fint det blev med byrån, vi har en i hallen med tre lådor och många klämda fingrar ;)
  Jo jag små laddar lite varje dag inför måndag och jobb... Ska bli kul!
  Igår deckade jag strax efter 20 med huvudvärk från hell!
  Ha en fin em/kväll
  Stor kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Härligt att du är pigg igen.
  Mysigt hon har det på sitt rum. Så söt tapet. Vi har också hemnesbyråer. Grymt praktiska och fina. Men lådorna är som du säger lite luriga för små nyfikna fingrar.
  Vår Stella ska få ett nytt rum när källaren är färdig renoverad (idag är det rummet kontor). Längtar som en tok efter att få renovera och fixa det mysigt åt henne. Och sen ska ju det rummet hon har idag fixas åt bebis i magen. Men ingen jättepanik ju i och med att den först får bo inne hos oss.
  Hoppas första arbetsdagen åter går bra. Och shit vad avis jag blev på dina helgplaner.
  Kram Malin

  SvaraRadera