måndag 11 mars 2013


NEW SHOES


Jag köpte mig nya skor i fredags. Såna där perfekta vardags-ha-varje-dag-kan-nog-bo-i-dom-skor. Såna skor. Jättesnygga och med lagom klack som gör att de går att ha på sig hela långa jobbdagen. 


Från Scorett
Måndag 

Och en lång jobbdag är över. Som dessutom varit isande kall och det där plusgraderna och dropparna från taket känns lite långt bort igen. Så ikväll sitter jag och Snickarn vid köksbordet. Med tända ljus och med ett gäng såna där äppelapparater. Varken tv eller bredband har vi ännu fått igång. Så vi internetdelar och ägnar kvällarna åt att leta ännu mera inredning till huset (hur mycket kan ett hus sluka egentligen?). Då och då slänger jag ett öga på pärlhyacinterna på bordet som är som allra finast nu och tänker att snart har vi våren här igen. Snar snart. Men till dess så fortsätter jag att tända ljus på kvällarna och kikar på mina vårblommor i huset som påminner mig om att vintern faktiskt inte ska vara långvarig.


Ha en mysig måndagskväll!

Kram kram


6 kommentarer:

 1. Vilka snyggingar...ser sköna ut. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Super snygga, jag har letat efter just ett par bruna och dessa föll mig helt i smaken.

  Anna

  SvaraRadera
 3. Tack för titten. Låter lite som hos oss. Vi flyttade till hus i maj och har sedan dess bara haft strul med vårt internet så efter mycket tjafs har vi fått säga upp det nu trots bindningstid och väntar nu ett tag till på att adslet ska bli klart. Så tänk så trist om man inte hade telefonerna och internetdelning ;)

  Känns som vi är lite i samma sits annars. Vi har en liten dom blev ett i december och just nu stor renovering av källaren.
  Hoppas ni går en bra tisdag. Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Hejsan!
  Tack för din kommentar hos mig så jag fick möjligheten att hitta till din fina blogg.
  Snygga skor du hittat och att de är sköna ger ju ett stort plus i kanten.
  Vilken söt liten sessa ni har med glimten i ögat.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 5. Snygga skor :-) ser ut som en lagom klack!
  Här tänds det fortfarande också ljus på kvällarna, blir lite vinterkänsla när mörkret faller och på morgon nu när det blivit kallt igen tänder vi kaminen... Nä dags för vår!

  Ha en fin dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera