onsdag 13 mars 2013

PÅ VÄG HEM TILL MIG                              


 Har precis klickat hem dessa Vee Speers planscher från fotgrafiska som ska få pryda väggen i vardagsrummet.
Det är ju underbart fina!Har haft en jättemysig eftermiddag med Simon och hans mamma. Och vi satt på golvet (så kaffet blev självklart kallt och rånen låg smulade på golvet när det åkte hem) och skrattade åt en liten Willma och Simon som lekte tittut och dansade till den där gummibjörn låten. Och det finns ju inte mycket som är sötare än små gullungar som gungar rumpen:)


Och nu slår jag ner min rump i soffan.

Ha en fin kväll!

3 kommentarer:

 1. Dom är ju så fina Vee Speers plancher! Har tuggummitjejen men är sugen på fler, men har ingen plats för mer, tyvärr! Kul att du hittade mig! Du har ingen lägga till mig som följareknapp! Du din lilla dotter är ju hur söt som helst!
  Kram och på återseende! Såg du min tävling förresten?
  Helena

  SvaraRadera
 2. Nu vill jag snart komma och hälsa på!! :) Ringer i veckan. Kram

  SvaraRadera
 3. Väldigt fina plancher.
  Låter ju som ni hade jättekul.
  Kram Bodil.

  SvaraRadera