onsdag 20 mars 2013

SÅ VAR MAN BÄTTREKopp GreenGate, assiette Ikea, ljusstake Panduro


TACK för alla krya hälsningar!! 
De måste ha hjälpt;) Jag är hemma idag men efter en lång natts sömn (när var det sist egentligen?) så mår jag mycket bättre och magen med! Och det känns så skönt! Så fick i mig frukost och det smakar väl aldrig så gott som så här dagen efter magsjukan. 

Så idag orkar jag faktiskt greja lite här hemma men tar mig allt en och annan tupplur också. Och det är skönaste medicinen. Halvslumra i sängen med en filt om sig mitt på blanka dagen. Så det tänker jag göra nu när ändå Wilmagosan också gör det!

Hörs senare!

Kram på er fina!! 

4 kommentarer:

 1. Skönt du mår bättre :)
  Låter som en toppen idé att krypa ner under filten en stund ;) Det är smidigt när barnen är så små att de sover mitt på dagen också.. Nu har jag en som sover på dagen, men dom andra två är ju vakna så nu går det inte riktigt ihop!

  Hoppas resten av familjen slipper bli sjuka!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Skönt att du mår bättre. Själv ligger jag oxå under filten o huttrar. Den här kylan gör mig tokig, blir helt handlingsförlamad. o får inget gjort. Nej dags att rulla köttbullar. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Vad kul att höra att ni mår bättre. Ser ut som en god frukost och välbehövlig kan jag tänka mig. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Skönt att det verkar vara över! Det är aldrig roligt med maginfluensa, hua!
  Kram Helena

  SvaraRadera