onsdag 17 april 2013

BARA BESTÅ OCH SÅ BRA DET BLEV


Den är klar nu. 
Möbeln som vi hängt upp på den tomma väggen. Och jag tror banne mig inte det kunde blivit bättre. När vi planerade köket så visste vi att vi skulle komma att behöva ha mer förvaring på denna vägg eftersom vi valde bort överskåp och bardisken som fanns i huset när vi köpte det. Ville ha så öppet och ljust det bara gick. Så behövde en så smidig och nätt möbel som möjligt, men som rymde mycket förvaring. Mm, finn den kombon.. Men så fick jag idén av Hanna Wessman när hon inredde sovrummet i Äntligen hemma för två veckor sedan. Så fyra av Ikeas beståskåp med högblanka luckor (som vi redan hade som TV-möbel) åkte upp på väggen. Och en limfogskiva från "brädgården" i stan vitlaserades och lades ovanpå. Sen klart och blev så bra. Limfogskivan bryter av så snyggt mot de högblanka luckorna och allt annat som är vitt, vitt, vitt i köket.

Så. Köket börjar bli komplett. Så när som på den vita dörren som ska hängas dit så snart vi är klara med tvättstugan på andra sidan. Och trumman ovanför fläkten som ska tapetseras vit. Och tavlor ovanför beståskåpen ska upp. Och så hyllorna då, ovanför kakelkanten där vi velar på vita eller marmor. 
Men jaja. Nu har vi ju den här möbeln och kan njuta av den ett tag.


Nu blir det kvällsfika med solskensvännen. Nygjord müsli står på menyn!

Kram på er och ha en fin kväll!
12 kommentarer:

 1. Det blev ju superbra!!
  Själva har vi tv:n på bestå!
  Måste erkänna att jag skulle vilja byta till ett riktigt gammalt skåp/sidebord men det funkar så bra så det är ingen brådska..

  Kul med skivan på toppen, blir mer personligt då!!

  Ha det gott!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Men så snyggt det blev, verkligen kanon.
  Vi har sveriges typ fulaste kök. Men en vacker dag ska även det få sig ett lyft.

  Hoppas ni haft en riktigt skön Onsdag med massa sol och mys. Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Så fiiint!!!!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 4. Ha ha! så där ska vi också göra i vårt kök! lustigt och jag har sett flera bloggerskor som också nappat på den iden! Det blev ju superbra!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Den väggen.... Ja det blev verkligen ett helt nytt rum eller ja kök är det ju ;-) vilken toppen idé!!! Tapeten var riktigt snygg! Var kommer den ifrån???
  Vårt hus är "bara 3,5 årr" gammalt! Jag har gnällt om köket ett tag (vi har inte byggt huset, ägarna innan bodde här i ca 6 mån)
  Ja ja det kommer väl det med en dag :)
  Hoppas du har haft en bra dag!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Så smart! Å vad snyggt det blev!
  Finns alltid massor att göra i ett hus ;) kram Suss

  SvaraRadera
 7. Ja, den där installationen har jag också sett förut :) Men det är ju supersnyggt!! Och det passar verkligen in i ert kök. Vilken förändring, så jäkla bra blev det!! :) Kraaam

  SvaraRadera
 8. Jag gillar möbler som man kan hänga på väggen och få golvet fritt. Så mycket lättare att hålla rent. Fint! Kram Anette

  SvaraRadera
 9. Men du, det där ser ju toppen ut! Ni ser ut att ha det så fint hemma hos er, jag önskar mig en lottovinst nu så att jag kan riva ut allt här hemma och börja på nytt :-).

  Hoppas kvällen varit riktigt bra och att du får en bra torsdag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 10. Å så fint kök, vad mysigt. Kram.

  SvaraRadera
 11. Det blev ju jättebra! Den tapeten var verkligen fin!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 12. Tokgillar!!!! Tapeten, golvet, bestå, stilen. Mitt i prick. Tack för att du delar med dig av din utsökta smak vad gäller personlig, hemtrevlig inredning och små guldkorn ur ditt liv. Må gott!

  Varma hälsningar Linda

  SvaraRadera