tisdag 16 april 2013

BARA DET HÄR MED LÖPNING


Tisdag idag då. Och jag laddar mig som bara den inför dagens löprunda. Det är ju mest bara flåsigt, stånkigt och pustigt när man precis tar tag i det. Absolut inte skönt förrän man kommit hem och ligger och flåsar som en säl på hallgolvet. Så försöker komma ihåg känslan det året jag gjorde tjejklassikern. Eller då när jag faktiskt sprang milen för första gången. Eller som den gången när stegen för första gången kändes lätta på en löptur. För det gör det inte nu så nu går jag på vilja och ger mig tusan på att jag ska få tillbaka kondisen. Varannan dag ska jag ut, i nästan ur och skur;)

Blir ju så peppad av er löperskor där ute också! Och har ni någon bra löplåt att tipsa mig om så ge mig:)

Löpning var det. Idag ja.

Kram till er och ha en fin tisdag!


6 kommentarer:

 1. Heja dig! Du kommer snart vara där igen då löpningen känns lätt och rolig, det är jag säker på. Men visst är det så att de första gångerna efter uppehåll är apjobbiga och man vill ge upp efter varje steg, men det är bara att ligga i :-).
  En låt jag gillar att springa till, som får mina ben att öka farten lite är "Ca plane pour moi" med Plastic Bertrand.

  Hoppas du får dig en härlig runda och tummen upp för dig som ligger i! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vad kul att du hittade mig då hittade jag dig!!
  Så fint du har hemma, gillar verkligen din färgkombination!

  Hoppas löprundan gick bra! Själv har jag inte kommit igång än.. ;)
  Ha det fint!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Nu la jag till dig i min blogglista! :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Heja dig :) Härliga positiva tankar, alla de där känslorna är ju helt fantastiska.
  Sitter och mumsar lite mellis efter nästan en mils löpning i solen. En bra tisdag :)

  Hm, löplåt... Händerna mot himlen är bra tycker jag, med Petra Marklund!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 5. Åh så avis jag blir. Är ju tokförkyld så har inte fått springa på två veckor snart och saknar det massa.
  Men så grymt bra kämpat, för det är så värt det ju sen när löpstegen känns lätta igen, då är det rena terapin enligt mig.

  En favorit jg har i öronen är Amy McDonalds. Jag blir på något vis glad och lätt av att springa till henne.

  Blir ju även väldigt avis på er otroligt läckra WIC.
  Ha nu en skön fortsättning på dagen. Kramar Malin

  SvaraRadera
 6. Hoppas turen gick bra. Det är ju bara att hänga i med löpningen som du säger, inte alls skönt i början;)
  Ha fina kvällen, kram

  SvaraRadera