tisdag 9 april 2013

BARA EN BÄNK I HALLEN
 En bänk som Snickarn snickrat ihop har tagit plats i hallen. Och det är inte så mycket mer än bara än bänk där just nu så det ser himla naket och kallt ut. Spegel ska upp. Och tavla. En grön växt ska dit. Och lite annat lull lull. Men en sak i taget. Och mitt tålamod sätts verkligen på prov...:S
Hallen har fått en bänk i alla fall.


Hur har ni det ikväll?


Jag har hängt med min lilla tjej sen jag kom hem från jobbet. Och nu sitter jag i soffan och har nyss tittat på Äntligen Hemma och blev lite besviken att inte Hanna Wessman var med som inredare ikväll. Jag gillade så att hon var med i förra avsnittet. (Fick så mycket inspiration och vet nu vad jag ska göra men en stor tom vägg vi har i huset...) Får bänka mig nästa tisdag också och hoppas hon är med då.
Men nu blir det en kopp te och blädda i nya Elle som Snickarn kom hem med.


Kram på er!
3 kommentarer:

 1. Så fint! Händig han är, snickarn! :)
  Gillar de svarta ljusstakarna mycket!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Ser jättefin ut, det kommer att bli toppen med lite lull lull!
  Låter som att du haft en bra kväll, här blev det Biggest loser ikväll igen :-). Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Godmorgon!!

  Jätte fin bänk!!
  Nu börjar det roliga för dig, att lull-lulla!!

  Så det är snart dags för er med att börja på dagis också.
  Vi var i måndags och hälsade på. Det kändes jätte bra. Fast jag tycker ändå att det är lite skrämmande att lämna vår pojke i någons annans händer. Känner ni så också?

  Här hemma har det blivit en lugn start på veckan. Svante har haft feber 2 nätter. Ej på dagarna. Tror att det är sprutan förra veckan som spökar. Det kunde komma feber 7-12 dagar efteråt.
  Har ni haft en bra vecka hittills?

  Stor kram

  SvaraRadera