onsdag 10 april 2013

BARA EN VANLIG ONSDAGKVÄLL


Det är onsdagkväll och när Wilmabusan är nattad så ska det lagas mat, plockas undan, göras lite annat det-här-måste-ju-också-fixas-ikväll. Och ätas middag med Snickarn och prata om dagen. Och jag vill höra vilka hyss Trollungen gjort idag. Ja, ni vet ju säkert. Och så vill jag blogga. För det är så himla roligt. Och för att hinna med allt ikväll så fick det bli allt på en gång. Middag lagas, ärenden på datorn blir gjorda och det fotas så ni får se lite mer av köket. Och min baksida:S 
Och allt typ samtidigt!

Och så hann jag allt tills det snart är dags att lägga ögonen på Mc Dreamy!
Heja mig!


Vad gör ni ikväll?


4 kommentarer:

 1. Så fint ni har i ert kök! Jag har jobbat ikväll, men kunde flexa hem lite tidigare! Skönt!
  kram helena

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt kök!! Gillar! Jag ser att det renoveras och målas hemma hos er också :-) Kul att fixa och pyssla lite! Roligt att du hittade in till min blogg så att jag kunde hitta in till dig! På återseende! Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Glad att jag hittade din blogg! Vilket fint kök ni har, här jag kommer jag att titta in fler gånger ;) Ha en bra dag, mvh Hanna

  SvaraRadera
 4. Vad fint ditt kök är...Önskar dig en fin helg. Kram Anette

  SvaraRadera