måndag 15 april 2013

BARA KÖKET
Den där stora tomma väggen bakom matbordet är den vi sysslade med igår. Den som skrikit tomhet varje gång jag gått förbi och som jag kliat mig i huvudet flera gånger innan jag hittade lösningen för den. Men nu är det nästan klart. Det enda som saknas är en vitlaserad skiva. Och det är det enda vi behövt köpa till, resten av möbeln hade vi hemma. Det här med att "återvinna" sina möbler måste ju vara det bästa (och billigaste) sättet om förnya och förändra sitt hem.
Så håll till godo med förebilden.
Efterbilden kommer så fort jag vitlaserat klart:)

Nu tar vi måndag och jag längtar som bara den till värmen som vädertanten lovade till slutet av veckan!

Kram till er!
11 kommentarer:

 1. Hoppas du har en fin dag!! Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Men du, vad nyfiken du gjorde mig nu!!!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. Låter som ni haft en riktigt härlig helg med blandad kompott.
  Det där med att jaga nakenfis efter badet för att få på kläderna känner jag igen ;) kan bli ett svettigt träningspass ibland, haha.
  Ska bli riktigt spännande att se vad ni hittat på.
  Hoppas ni får en härlig start på veckan nu, kram Malin

  SvaraRadera
 4. Vad spännande!
  väntar med spänning!
  kram helena

  SvaraRadera
 5. Håller med! Det bästa är absolut att återvinna och fixa till det man redan har! Ska bli kul att se vad du fixar till!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Jag blir så sjuk (läs avundsjuk) på ditt kök, det är så fint.Önskar dig en fin start på veckan. Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Hmm spännande att se vad du fixat till. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 8. Javisst är det kul när man kan anävnda sig av sådant som man har hemma. Många gånger kommer man ganska långt med det! Är sååå nyfiken på efterbilden! & vilken fin walk in closet!!! Så avis jag blev kände jag... ;) Ha en fin kväll! MVH Hanna

  SvaraRadera
 9. Vilket fint hem ni har :-) Är så nyfiken på vart du köpt den fina mattan som nu har under matbordet!? Har länge letar efter ngt liknande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Va glad jag blir att du tycker det:) Mattan är från Ikea och gillar den jättemycket!
   Kram fredrika

   Radera
 10. Sååååå fint!!!! Vad är det för tapet?! Ha de gott!! Linda

  SvaraRadera