onsdag 17 april 2013

BARA LILLÖRDAGSå tar vi onsdag och det är ju inte klokt att halva veckan redan gått. Är lite tung i benen sen löpningen igår men då är det ju precis som det ska vara. Och vi fortsätter ha sköna plusgrader och det gör en ju lite gladare så vantarna har jag för länge sedan slängt bort i någon bra gömma så jag inte ska hitta dem förrän nästa vinter. Och jag längtar efter helgen då jag minsann tror jag ska köpa hem mig blommor. Och plantera och låtsas att jag har gröna fingrar (vilket inte är fallet) och kanske lurar jag någon blomma att överleva på min trapp.

Yes! Lilla onsdagen är här och de tvåsiffriga plusgraderna också!

Kramar!

1 kommentar:

  1. Vad härligt med träningsvärk efter en löptur. Den saknar jag!!! Just nu har jag inte riktigt tid (eller motivation heller för den delen) för att sticka ut i spåret. Men snart så.....
    Kram
    Rebecca

    SvaraRadera