tisdag 16 april 2013

BARA LITE BAK OCH LÖPNING


Så där ja, då var jag nysprungen och nyfikad. Och precis så där slö som man blir efter en löptur och en mastig muffins. (Bakade choklad- och banan muffins när jag kom hem och det blev så krämigt chokladiga och goda så ska dela med mig av receptet en dag). Så nu blir det soffan och en ny tidning och emellanåt går jag och känner på den vitlaserade skivan som bara ska torka nu och sen kan läggas på plats. Bra blir det och imorgon får ni se resultatet.


Kram på er och ha en fin kväll!


9 kommentarer:

 1. Hejsvejs. Detta recept måste du lägga ut NU!!! Jag är ute på långpromenader med hunden varje dag, och ibland känns det som att jag vill springa. Men dit har jag inte kommit ännu :/ annars är en jättebra tempolåt Darin´s "någonting med apa..." du vet säkert vilken jag menar ;)
  /mia

  SvaraRadera
 2. Fika och löptur låter som en riktigt bra kombo :)
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Ja de receptet vill jag gärna ha ;)
  Choklad och banan i bakat är en stor favorit. Kokos också.

  Duktig du är som springer :)
  Det är jag för lat för. Men jag vill verkligen orka nu...

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. jättebra att vara ute och spriga och då kan man ju äta med gott samvete sen också. Kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Åh vilket mumsigt fika!! Jag älskar choklad, så det receptet tar jag gärna emot!:-)
  Och vilken walk-in du har, alla kvinnors dröm ju;-)
  Må gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder!!!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 7. Ja det där att komma igång med löpning är tufft, men efter några ggr så kommer energin mer o mer och man når en tröskel och vill mer!!! Grymt jobbat! Jag blandar min träning med pw's, cykling och jogg, ja inte på samma gång ;-) men visst är det en härlig känsla sen när man kommer hem och kan slänga sig flåsande på golvet hihi
  Allt i choklad väg är välkommet, så receptet ser jag fram emot!

  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 8. Fick bara löpturen idag, inga muffins. Känns definitivt som att jag drog nitlotten jmfrt med dig. Ser underbart gott ut!
  kram

  SvaraRadera
 9. Ska springa idag =) Är tufft i början men ohhh så härligt sen.
  Efter ett tag bara måste man ut och springa *skrattar* Hoppas du får en fin onsdag. Kramen

  SvaraRadera