onsdag 3 april 2013

BARA LITE KVÄLLSKÖK Lite pics från köket ikväll som sakta men säkert börjar bli klart.


Hur har ni haft det idag?

Jag har precis landat i soffan. Och har inte alls hunnit allt det där jag skulle idag. Varken målat eller häftat nytt tyg på stolsitsarna. Istället blev det bara bus och lek på golvet sen jag kom hem från jobbet. Och mys med lilla Ellen ikväll.
Och nu blir det datorn i knät och kika runt hos er andra.


Kram till er!
8 kommentarer:

 1. Så fint ert kök blir! Tycker aldrig jag får gjort det jag tänkt från början av dagen! Måste börja göra mera to do listor!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Men erkänn, det var bättre att hamna på golvet än att ha penseln i handen? ;)
  Ibland får allt annat stanna upp lite, för barnen tränger sig minsann före :P

  Sv. Tack för dina förslag :) Hissgardiner låter riktigt bra. Funderade på att ha det innan, men fanns inte i rätt mått. Kanske skulle jag be någon med fungerande symaskin :D Min startar faktisk inte längre..
  Ni är många som tycker skåpet ska stå vid bordet istället.. Men jag är rädd för att det ska välta in stolar i vitrinskåpet
  . Får testa helt enkelt.

  Sov gott!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. jättefint! Bra att busa lite också. kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Godmorgon!

  Det är ju både mysigare och roligare att leka med barnet än att måla ;)

  Vilket kök ni har. Så snyggt!!

  Våran vecka har bestått av ett BVC besök och kompis besök. Idag blir det en sväng till Gallerian och handla lite "dagis-prylar-kläder" till Svante. Börjar nämligen skola in på dagis om 2 veckor. Dags för mig att börja jobba efter 1,5 år hemma :(((

  Vad ska ni hitta på i helgen?

  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Hej! Kul att hitta dig här med :)
  Vilken underbart hem ni ser ut att ha! Bara älskar de nya stolarna runt bordet!!
  Lägger till dig i min läslista så jag inte missar nått :)
  Kram Emilia

  SvaraRadera
 6. Så härliga bilder! Kaklet och brödburken hittar man även hos oss ;)
  Idag är jag ledig och har startat morgonen med en promenad i solen.
  Har lagt mig som följare hos dig, trodde jag gjort det redan???
  Ha en finfin dag!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 7. bus lek och mys är verkligen inte fy skam, det andra kan vänta :). Alltså vilket fint kök ni har, jättefina bilder!

  Passar på att önska dig en fin helg redan nu eftersom vi drar till stugan och där blir det inte mycket tid vid datorn :). Kram Jennifer

  SvaraRadera
 8. hej fredrika. tack så jättemycket för din kommentar hos mig ;) nu hittade ju jag till dig också :) vilken jättefin blogg du har. många fina bilder på ert supersnygga hem och gullig unge!!! tror jag ska lägga till dig i min blogglista så att jag hittar hit lätt. Ha dé
  /mia

  SvaraRadera