måndag 15 april 2013

BARA LITE WIC

Foton tagna från sängkanten

Alltså. Jag har en walk in closet.
Och det känns ju bara så lyxigt så jag tar mig några danssteg in där varje morgon. 
Huset hade fyra sovrum när vi köpte det men vi är bara i behov av 2 st just nu. Och eftersom vi ändå skulle flytta öppningen på ett av dem för att få planlösningen i köket att fungera så kunde vi lika gärna sätta öppningen mot vårt sovrum istället. Och så vart det. Och dessutom hur bra som helst! Ni börjar det dessutom bli lite ordning där inne. Snickarn har platsbyggt garderobslösningen och det som är kvar nu är olika lådor och annan bra förvaring som ska få stå på hyllorna. 

Men ni kan ju tänka er att jag är helt salig över att ha en walk in closet!
Vad har ni för er ikväll?

Jag har landat i soffa efter att ha nattat en Wilmabus i två timmar. Hon som alltid är lättsövd kl sju har nu showat och vägrat sova fram till nyligen då hon slog igen sina sötögon av ren utmattning. Så nu ska jag och Snickarn fortsätta planera tvättstugan som tagit fart. 


Kram till er!


Pssst.. Ni ser väl vem som hittat sig en ny favoritplats i vår wic;)


9 kommentarer:

 1. Åååh! En walk in closet skulle man ju inte säga nej till!! :D Underbart fin!

  Tusen tack för orden hos mig fina du!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Vi har en mindre klädkammare i vårt sovrum, jag kallar den för min WIC hihi... Än så länge ligger idéerna i huvudet om att organisera den bättre...
  Snyggt han har gjort din snickare, jag är glad att jag också har en snickare ;-)
  Ska bli spännande att se vad du hittar på i köket...
  Själv har jag målat ett lager kvistfärg igen och känner mig hög på lukten....
  Kram vännen
  Sandra

  SvaraRadera
 3. Vad fint ni har det:)
  Härligt med en WIC!!
  Ha en fin dag!
  Kram från Victoria på www.victoriasprovkök.se

  SvaraRadera
 4. Men du, nog förstår jag att du är salig och tar små danssteg in där! Så fint, han kan han, din snickare :-).

  Här har inte mycket hänt, eller alla vanliga vardagsdysslor förstås, men nu blir det nog sängen snart.

  Ha det! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 5. Nämen Hej! :)

  Ja va kul att "ses" här med. Men oj oj oj sicken snygg WIC du ha! Vore en dröm att ha något liknande.

  Må så gott.
  Kram Amanda

  SvaraRadera
 6. Åh så snyggt! Vår wic är inte alls sådär stor och tyvärr måste den inrymma förråd också tills vi får ett annat förråd :(
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 7. Snyggt!!! Tänk att vakna på morgonen och så är det de fina ihopvikta kläderna det första man ser. Ljuvligt :) (eller den svartvitrandiga pallen med för den delen, tummen upp) Jag önskar jag också hade en snickare.....

  SvaraRadera
 8. Wow nu blev jag riktigt avundssjuk med tanke på att jag bara har en garderob! Har faktiskt ett rum över som vi har som gästrum, kanske man kan göra något kombinerat!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 9. Wow =) Jag tror jag flyttar in hos dig, tänk att ha en walk in closet. Kan riktigt se hur fint alla kläder och skor skulle ha det där. Super fint har du det med =)
  Kram och ha en toppen dag....

  SvaraRadera