fredag 19 april 2013

BARA PANDUROPYSSEL


Jag har ju inte visat så mycket från Wilmas rum men här är ett litet sneakpeak. 
Pompomsen, som jag gjorde till hennes 1-årskalas, har fått flyttat in till hennes rum. Och de är busenkla att göra. Jag köpte silkespapper på Panduro och sen bara att vika, klippa och snöra lite (googlade fram en lätt beskrivning) och sen hänga upp dem i taket.Vimplarna har jag också gjort själv, köpte ett gäng olika pappersark, också på Panduro, där jag klippte ut 4 (går att få ut 5 om man tänker till och måttar bra men det hade inte jag tålamod till) vimplar av varje ark. Klistrade sedan på en liten grövre tråd på baksidan och sen var det bara att hänga upp dem. 
 Och jag som tycker det är mysigt att pyssla gör hellre sånt här själv än köper. 

Ja, lite Wilmarum. Helheten kommer en annan dag.

Nu njuter vi fredag!!
Kram på er

3 kommentarer:

 1. Vi hade också pompoms och vimplar på vår dotters ettårskalas!! Så himla fint!! Ha en fin Fredag, kram

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Det går bra med inskolningen. Det känns jättebra för oss både med fröknarna och stället. Men det är ju så fruktansvärt att lämna sitt barn gråtandes. Det är bland det tuffaste jag varit med om. Usch! Men man vet ju att det går över, tack och lov!

  Vilka fina pompoms och fin vimpel!! Så sött!

  Vad händer i helgen då?

  Ha en fin helg!
  Kram, kram!

  SvaraRadera
 3. Å, vimplar är ju så fina. Skulle också vilja ha några här hemma och har tänkt att sy. Men så kommer jag bara till tanken. Har ju inget tålamod med sånt ;)
  Kram.

  SvaraRadera