söndag 7 april 2013

BARA SKÅPET DÅ

Skåpet ja. Som jag målat i veckan. Och skrapade bort färg ifrån igår så jag svor lite över varför jag hela tiden ska nobba maskeringstejp. Och sen igår kväll när jag och Snickarn skulle ha dejtkväll hemma så kånkade (ja, det fick jag för mig just då) vi ut skåpet som stod där tidigare. Blytungt. Och Snickarn suckar och säger att han vägrar flytta tillbaka det om jag nu skulle för få mig det. Och skåpet kom på plats och jag tittar på det, rynkar panna lite och kliar mig i huvudet. Funderar om skåpet passar i vardagsrummet egentligen? Men efter att ha fått in lite piff i skåpet och upp med tavlan bredvid så får det blir kvar där ett tag. Det får boa in sig och jag går och kikar på det om dagarna och funderar lite till. På om det är där det ska få stå.Gokväll!

Hur har er söndag varit?

Vi har varit på Sköna Ellens 1-årskalas. Bland ballonger, presentpapper och typ hur mycket leksaker som helst har vi suttit och busat med små barn som vi ändå tycker har blivit så stora. Druckit saft ur sugrör och ätit tårta som jag fortfarande är varför-tog-jag-en-bit-till mätt av. 
Och ikväll fick vi nåt ryck och städade huset och Snickarn fick upp spegeln i badrummet och i vårt dressingroom. Ibland händer det alltså!
Och nu sitter vi i soffan. Ser en film och jag stoppar i mig några godisbitar fast jag är proppmätt. Men det är söndag och precis som det ska vara.

Kram till er!

9 kommentarer:

 1. Fint skåp, tycker det är jätte fint där det står.
  Fin blogg, kikar in igen.
  Ha en fin start på veckan, kram

  SvaraRadera
 2. Tycker att skåpet gjorde sig jättebra där :) hur fint som helst!
  Har också varit på 1 års kalas, så mysigt!!
  Kramkram

  SvaraRadera
 3. Vilket stilrent och fint skåp!! Tycker det gör sig utmärkt där det står, fångar ögat direkt när man kommer in i vardagsrummet. Well done :) Kram

  SvaraRadera
 4. Skåpet är ju bara superfint! Ni ser ut att ha det så himla fint hos er, jag blir så sugen på att göra om en massa här hemma :-).

  Låter som en bra söndag tycker jag. Hoppas du får en bra start på nya veckan! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 5. Men se där, tavlan kom upp ;)
  Tycker både skåpet och tavlan hamnade jättefint! Nu kliar det i fingrarna att få svart på vårt vitrinskåp också :P Innan sommaren kanske..

  Härligt med kalas :) Det där med en bit tårta till känner jag igen.. Varför gör vi så? :P

  Sov gott!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vad snyggt med svart/vitt skåp, men vilket jobb att måla det!
  Du får känna in det några dagar om du trivs med det!!
  Kanske lite åt sidan, typ där det andra skåpet stod!!
  Ja du får fundera, ibland tar det några dagar att smälta det nya!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Härligt ;) :) Snyggt!
  Vårt vitrinskåp är också svartmålat, ganska stort och klumpigt.
  Det baxadde mannen och svärfar upp i sovrummet....och tro mig, det kommer aldrig flyttas ner... Som tur var var jag inte hemma just när de flyttade upp det, för svärmor har visst räddat det från att hamna i containern.... :) ;)
  Ha en fin ny vecka!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 8. Åååå läckert skåp :) ja man blir väl lite ovan när man börjar flytta runt och ojar sig om man gjorde rätt?? Du får helt enkelt känna av det ett par dagar om du nu kan fjäska med Snickarn att flytta det ;-)
  Min skänk ska iaf bli svart... Det är bestämt nu!
  Ja varför skiner solen när man jobbar? Och inte när man är ledig, tycker det är så ofta...
  Hihi får väl se om det blir en Sören & Conny ;-)
  Ha en fin fin dag min vän
  Kraaaaam Sandra

  SvaraRadera
 9. Låter som ni haft en härlig helg.
  Tycker skåpet blev kanonsnyggt. Haha, och härligt att både tavla och speglar kommit upp.

  Ja du, jag är likadan. Svårt att sluta äta fast man egentligen är mätt.....bara EN bit till ;)

  Hoppas ni får en härlig start på veckan nu. Kram Malin

  SvaraRadera